Gödöllőn a Trafo Clubban fog fellépni november 15.-én a yesyes zenekar, a híres BRAINS zenekarral.

De kik is a yesyes zenekar?! A yesyes 2015-ben alakult két vérbeli igenemberből. Szabó Ádám (ének, harmonika) és Katona Tamás (dob) együttese egy új elektroakusztikus hangzásvilágot épít, amit állandó megújulás jellemez. Hangzásviláguk a downtempo, drum and bass és pop stílusokat ötvözi. Az elektronikus zenei vonalat élő hangszerek, harmonika és klasszikus dob színesíti.

2016-ban jelent meg első kislemezük ’Pollyanna’ címmel, majd 2017-ben elnyerték a Cseh Tamás Program induló zenekari pályázatát, majd júniusban a VIVA Push kiemelt előadói lettek. A kezdeti sikerek után megjelent a második lemezük ’CYCLE’ címmel, melyről több dal is a Petőfi Rádióban debütált.

2017 decemberében megjelent ’I Let You Run Away’ single, mely A Dal 2018 euróvíziós dalverseny döntős dala lett. Ezt követte a zenekar eddigi legnagyobb sikere, ugyanis Danka Dávid (WALSTON) közreműködésvel megjelent a dal remixe a Los Angeles-i Trap Nation YouTube csatornáján, amely több mint 27 millió feliratkozóval rendelkezik és azóta több mint 5 millióan tekintették meg a videót.

Idén tavaszi turnén vettek részt a BRAINS zenekarral, ahol lehetőségük volt a Budapest Parkban is fellépni. Kiválasztották őket a nemzetközi ibis Music programba, ahol a Sziget fesztiválon való fellépést valamint az angliai Sony lemezkiadóval való szerződés volt a tét.

 

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here