VI. Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál

0
366

2018 június 18-19. között, immár hatodik alkalommal kerül sor az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál megrendezésére.

 Az idén is több fellépővel, színes programokkal és több ajándékkal, illetve sok-sok meglepetéssel várjuk a visszatérő és az új vendégeinket.

A fesztivál fő támogatója a Jövő Uniója Alapítvány, de mellette a rendezvényt ez évben is számos szervezet és magánszemély támogatja, szervezője és lebonyolítója pedig a Károlyi István Gyermekközpont.

A megvalósításban aktívan közreműködnek a Gyermekközpont munkatársai, az itt ellátott gyermekek, fiatal felnőttek, valamint az ország különböző intézményeiből a hazai gyermekvédelmi szakellátás több prominens szakembere.

A Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon való részvétel elismerés lehet minden olyan gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő gyermeknek, aki a saját környezetében tanulmányi eredményével, sporttevékenységével, magatartásával, a közösségért végzett tevékenységével példát mutat társainak.

Szeretnénk, ha ez a már hagyománnyá vált rendezvényévről évre lehetőséget teremtene a gyermekvédelmi gondoskodás rendszerében nevelőszülőknél, gyermekotthonokban, lakásotthonokban nevelkedő gyermekeknek, valamint az őket kísérő felnőtteknek egy találkozóra. A rendezvényen való részvétel lehetősége jutalomként szolgálhat a résztvevők részére és elérendő célként a többi gyermek és fiatal számára.

Számos zenei, kulturális, ismeretterjesztő, szemléletformáló, sport és szórakoztatóprogram várja ismét a Gyermekfesztiválra jelentkező gyermekeket és felnőtteket. Az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál megrendezésével a Károlyi István Gyermekközpont lehetőséget kíván teremteni az ország különböző földrajzi területein, a gyermekvédelem különböző otthont nyújtó ellátórendszereiben nevelkedő gyermekeknek a találkozásra, kapcsolatteremtésre új barátságok szövésére.

Tájékoztató a közösségi közlekedéssel érkezőknek:

  • VOLÁN járattal érkezőknek a Budapest Újpest-Városkapu (3-as Metró) megállónál kell felszállniuk. Leszállóhely: Fót, Gyermekváros (közvetlen az intézmény előtt, az út túlsó oldalán található a megálló).
  • Vonattal érkezőknek Budapest-Nyugati pályaudvarról indul vonat Vác felé. Leszállóhely: Fót vasútállomás (Fóton belül az 1. megállóhely).

Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra is, hogy a kullancs veszély fenn áll a teljes fás területen.

Kérjük továbbá, hogy értéktárgyakat lehetőség szerint ne hozzanak, mert azokért felelősséget vállalni nem tudunk!

A tavalyi rendezvényünk, felléptek:

  • L. Junior
  • Cserpes Laura
  • ByTheWay
  • Kállay Saunders András
  • Palcsó Tamás
  • a Budapesti Fesztiválzenekar
  • Dóka Attila
  • Amagali
Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here