Újabb ikonikus sikersorozat érkezik az RTL+-ra

0
26
Augusztus 7-től hétköznap esténként 21:10-től az RTL+-on lehet majd látni a Két pasi – meg egy kicsi című vígjáték-sorozatot.
A brit humor gyöngyszemei mellett újabb ikonikus vígjáték-sorozatot láthatnak majd a nézők az RTL+-on. Augusztus 7-én, hétfőn 21:10-től ugyanis rögtön négy premier-epizóddal érkezik az RTL Magyarország egyik legsikeresebb kábelcsatornájára, az RTL+-ra a Két pasi – meg egy kicsi című szituációs komédia.
Az Emmy-díjas, és Golden Globe-díjra jelölt sorozatot ráadásul a legelső évadtól kezdődően követhetik majd nyomon a nézők az RTL+-on: hétköznap esténkén 21:10 és 23:10 között.

A sorozat főszereplői a Harper-testvérek, akik egy hatalmas, óceánparti villában élnek, nem éppen hétköznapi módon. Charlie (Charlie Sheen) egy dúsgazdag zeneszerző, aki reklámzenék komponálásából szedte össze tetemes vagyonát. Mindemellett vérbeli agglegény: habzsolja az életet és természetesen a nőket is. Ezzel szemben testvére, Alan (Jon Cryer) az örök balek, aki nemcsak a pénzügyekben, hanem a szerelemben, és apaként is meglehetősen szerencsétlen. Minden hétvégén meglátogatja őt az első házasságból született fia (Angus T. Jones), akit cseppet sem lehet együttműködőnek nevezni ebben a történetben. A három teljesen különböző karakter együttélése pedig számtalan komikus helyzetet generál.

Két pasi – meg egy kicsi: augusztus 7-től, hétköznaponként 21:10 és 23.10 között az RTL+-on.

RTL Magyarország
Marketingkommunikációs osztály

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here