Tizenhat előadást tartanak a Mézesvölgyi Nyár programsorozaton, amely csütörtöktől augusztus 24-ig várja az érdeklődőket Veresegyházon a Búcsú téri nagyszínpadon.

A Veres1Színház által szervezett Mézesvölgyi Nyár programsorozat csütörtökön kezdődik a L’art pour l’art társulat Mintha elvágták vol című produkciójával, pénteken pedig a Budapest Bar koncertje szórakoztatja a közönséget – mondta Venyige Sándor, a Veres1Színház igazgatója az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.
Hozzátette: a műsoron koncertek és színházi előadások szerepelnek, köztük A Pál utcai fiúk és a Mézga családról szóló zenés vígjáték, Magyar Attila és Balázs Andrea főszereplésével, a Valódi hamisítvány című darabban pedig Hernádi Judit és Kern András lesz látható. A Veres1Színház három saját előadást mutat be: Pletykafészek, Ne, most drágám!, valamint Csoportterápia címmel.
A koncerteken sok más mellett Szirtes Edina Mókus és Dés László zenél.
Venyige Sándor azt is elmondta, hogy egy speciális mobilapplikáció segítségével a hallássérültek is élvezhetik a színházi előadásokat.
Buch Tibor színművész felidézte: a Veres1Színház szinte a semmiből jött létre, ma már majdnem 1400 férőhelyes nézőtérrel rendelkezik és csaknem mindig telt ház előtt játszanak.

2019. július 4., csütörtök 20:30
A 2019-es Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivál a Búcsú téri Nagyszínpadon a L’art pour l’art Társulat előadásával kezd. Radikális kikapcsolódást ígérnek a művészek, Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni. Az előadás 100 perces, szünet nélkül.
2019. július 5., péntek 20:30
Július 5-én lép a veresegyházi Búcsú téri Nagyszínpadra a Budapest Bár. A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! A szabadtéri előadás igazi nyáresti kikapcsolódást ígér.
2019. július 13., szombat 20:30
A Thália Színház vendégszerepel a veresegyházi nyári színházi fesztivál július 13-i eseményén. Pindroch Csabával a címszerepben felhőtlen vígjátékot élvezhetünk a Búcsú téri Nagyszínpadon, a szabadtéri színházak megannyi előnyével együtt.
Nagyszínpad
2019. július 17., szerda 20:30
A nyári szabadtéri fesztiválunk igazi színházi csemegét hoz el a nézőknek Veresegyházra. A Búcsú téren a Játékszín adja elő a Menopauzát. Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő és Náray Erika közel két órás szórakozást ígér a Mézesvölgyi Nyár közönségének.
Nagyszínpad
2019. július 21., vasárnap 20:30
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivál egy elgondolkodtató mjúzikelkámedit tűzött műsorára július 21-én, vasárnap. A Csoportterápia a Veres 1 Színház saját produkciója. Veresegyházon, a kőszínházban is nagy sikerrel játssza a társulat.
2019. július 23., kedd 20:30
Hernádi Judit és Kern András kettőse a garancia arra, hogy ezen az estén a Mézesvölgyi Nyár színházi fesztiválon jól fognak szórakozni. Az amerikai vígjáték szórakoztató és lebilincselő darab, igazi szabadtéri színházba való.
2019. július 27., szombat 20:30
Ahol játsszák, ott nagy sikert arat ez a válságkomédia, amely a veresegyházi Búcsú téri Nagyszínpadon lesz látható a szabadtéri színházi fesztivál keretében. Július 27-én este 1400 nézőnek lesz szerencséje megnézni Alföldi Róbert, Hevér Gábor és a többi kiváló színész játékát Veresegyházon.
2019. július 31., szerda 20:30
Július utolsó napján felnőtt korú nézőinket várjuk Veresegyházra. 20:30-kor felgördül a függöny és kezdetét veszi a Mézesvölgyi Nyár fesztivál 8. esti eseménye, Mohácsi István darabja. A szerző rendezésében több ismerős arc is feltűnik majd a Nagyszínpadon, a Búcsú téren.
2019. augusztus 3., szombat 20:30
A Pál utcai fiúk című zenés játékkal fordul az augusztusba a veresegyházi nyári színházi fesztiválunk programja. A világhírű regény közel 3 órán át tartja meg a nézők figyelmét augusztus 3-án, szombaton. Molnár Ferenc regényét a Pannon Várszínház hozza el a Mézesvölgyi Fesztiválra.
2019. augusztus 7., szerda 20:30
Egy augusztusi nyári estén egy szabadtéri koncert Veresegyházon? A Cotton Club Singers neve fogalom a zenét szeretőknek – 2019-ben a Mézesvölgyi Nyárra állt össze ismét a formáció 4 meghatározó énekese. Az énekeseket egy 5 fős zenekar kíséri.
Nagyszínpad
2019. augusztus 9., péntek 20:00
A Mézga család című zenés vígjátékot 2019 nyarán Veresegyház is vendégül látja, a Mézesvölgyi Nyár 2 hónapon át tartó sorozatának egyik estéjén. Biztosak vagyunk benne, hogy több generációt fog szórakoztatni a legendás rajzfilmsorozat színpadi változata.
2019. augusztus 11., vasárnap 20:30
Augusztus 11-én este a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár alapítója és házigazdája, a Veres 1 Színház is színpadra lép 2019 nyarán egy vígjátékban. A Ne most, drágám! színdarab rendezője Venyige Sándor, szereplői a Veres 1 Színház művészei.
Nagyszínpad
2019. augusztus 14., szerda 20:30
A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház lesz Veresegyház vendége augusztus 14-én, a színházi fesztiválunkon. A Búcsú téri Nagyszínpad olyan nézőket vár ezen az estén, akik az önfeledt szórakozást választják, amely a rekeszizmukat sem kíméli.
Nagyszínpad
2019. augusztus 17., szombat 20:30
A Veres 1 Színházat megalapító színész-páros is játszik ebben a vígjátékban, melyet Nagy Sándor rendez színpadra a nyári fesztiválon. A Búcsú téri Nagyszínpadon játszani a helyi színház művészeinek különösen felemelő. Várjuk Önt is az 1400 fős nézőtérre.
2019. augusztus 22., csütörtök 20:30
Mókus. A színpadi becenév mögött egy kiemelkedő színvonalú zenész, Szirtes Edina áll. A Mézesvölgyi Nyár színpadán augusztus 22-én ad koncertet zenész barátaival, a világzene és a kevert műfajok kedvelőinek.
2019. augusztus 24., szombat 20:30
Augusztus 24-én este Veresegyház hangos lesz. Dés László ad koncertet, ami egyben a Mézesvölgyi Nyár fergeteges zárókoncertje is lesz. A slágereket az 1400 fős nézőtéren bizonyára sokan fogják ismerni. A zenész Básti Julit hívja vendégül a színpadra.

mezesvolgyinyar.hu/mti/seholorszag

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here