A mai Nyilas Telihold sok szempontból fontos. A jövődet illetően hosszú távú tervek készítésére ideális, csapatmunka, egyesülés, szövetség azok a formák, melyek nagy lendülettel tudnak elindulni, és majd Újholdtól beindulni.

Nagy átalakulási, átalakítási erők vannak jelen az égen, ami változásra, változtatásra késztet Téged is.

A nagy elengedések zajlanak már egy ideje. Ha jól dolgoztál, akkor megérkezik a jutalom is az életedbe új ötletek, elindulások, és bőség formájában. Ez az ún. magasabb szintre lépés ideje!

Maga a Telihold így egy életszakasz lezárását hozhatja el sokatok életében, és egy Új Világ születését benned és körülötted. S ne feledjük el, hogy beavatási kapu, koronázás van az égen. Egész pontosan Nimród koronázása június 17-19. között zajlik, ami nekünk embereknek azt jelenti, hogy nagy teremtő energiák vannak/lesznek jelen ezekben a napokban. Nimród az ősi tudást szimbolizálja, vagyis a bennünk lévő tudást, bölcsességet, ami mostanában a felszínre bukkan, a felszínre tör, és nincs az az erő, ami vissza tudná tartani. Vagyis van. A félelem, a ragaszkodás a régihez, a megszokotthoz, a cselekvés hiánya, a befásultság, a „nekem mindegy” hozzáállás.

Épp ezért figyeld magad, és ha bármi negatív érzés, hangulat uralkodna el rajtad, azon nyomban kezdj el más irányba fordulni. Engedd el az elvárást, a kétségbeesést, a félelmeidet, mert cselekvő idő van! Az Égiek a cselekvést, a Teremtést támogatják! A sült galambra várók inkább nézzenek befelé, és gondolkodjanak el az életükön, mi lenne, ha egyszer ők is tennének valamit ÖnMag-ukért, s elkezdenének végre teremteni?

Mi az az erő, ami benned van? MI az a tudás, ami felszínre akar törni? Milyen új képességeid jelentek meg, amiket mások szolgálatába tudsz állítani? Hiszen ezért kaptad!

Tehát a mai Teliholddal veszi kezdetét egy Teremtő időszak! Ráadásul hosszú távra!
Sokkal könnyebben tudsz most kapcsolatot teremteni a magasabb szférák lényeivel. Kérd
segítségüket, útmutatásukat, támogatásukat. Az intuíciód is jelentősen felerősödik e napokban.

Fontos! Nézd meg, mely terület az, mi az a Te életedben, ahol valamit le kell zárni, hogy elinduljon az ÚJ?! Ugyanakkor érdemes merészet gondolni, vágyni, és tenni érte, mert a támogató közeg (égi és földi is) lehetővé teszi, hogy ezen legmerészebb álmaid is valósággá váljanak.

Alapvetően június 23.-ig lesznek jelen a Sorsfordító Energiák. Élj vele! Teremts magadnak egy jobb világot!

Faragó Éva – Suttogó Angyal

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here