Üdvözöllek!

Faragó Éva vagyok. Sokan Suttogó Angyalként ismernek. 

Ezt a nevet 2017. decemberben kaptam egy beavatást követően. Azóta is rendszeresen kapok fentről beavatásokat, amik a feladatom, küldetésem teljesítéséhez szükségesek.

Hosszú volt az út odáig, azóta pedig nagyon felgyorsultak az események. Érzem az energiákat, hallom az angyali szférákat, közvetítem üzeneteiket, s kapcsolatban állok a Felemelkedett Mesterekkel is. Feladatom, hogy képességeim és tudásom által szolgáljak, segítsem a felemelkedést.

Már kiskoromban is „furcsa” voltam, ahogy mondani szokás. Nagyon korán megtanultam folyékonyan beszélni. Rengeteg könyvet elolvastam, már fiatalon is érdekelt az ezotéria, pszichológia, agykontroll, ám egyiket sem éreztem magaménak. Örök útkereső voltam.

16 évesen elvesztettem a hallásom egy részét. Számomra ez inkább megnyugtató volt, mint idegesítő probléma. Húszas éveim elején rengeteg beavatásban részesültem Kryontól. Majd róla is fogok írni, az egyik legcsodálatosabb Fénylény, akit ismerek. 

Ezt követően volt egy hosszabb szünet az életemben, mikor is meg kellett tapasztalnom a földi poklot. 2017.-ben magam mögött hagytam mindent, ami ezt képviselte. S megkezdődött az Utam. Segítő angyal érkezett mellém azzal a feladattal, hogy felkészítsen, s decemberben meg is kaptam az első komolyabb beavatásomat. Onnantól pedig nincs megállás, folyamatosan fejlődöm, kapom az információkat, beavatásokat, s egyre több „képesség” jelenik meg nálam.

Azt a csodás lehetőséget kaptam, hogy itt, ezen oldalon mutassam meg az ezotéria, spiritualitás világát. Spirituálisnak lenni azt jelenti, elfogadod a láthatón túli világ létezését, együtt élsz, együtt rezegsz az energiákkal, s követed a belső hangodat.

Remélem, sok hasznos információt, tudást tudok átadni Neked. 

Szeretetből, fentről kapott beavatások és útmutatások alapján. Halkan, csendben teszem a dolgom, és suttogok, hogy odafigyelj arra, ami Neked szól. 

Faragó Éva – Suttogó Angyal

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here