Sissi is megtisztelte jelenlétével az ibolya napi rendezvényt

0
251

Jelentős hazai és nemzetközi érdeklődés mellett zajlott 2018 04 01-én, Húsvét vasárnapján, a gödöllői Királyi Kastély egész napos rendezvénye, melyet Sissi királynénk kedvenc virágára emlékezve ibolya napnak neveztek el.

Bár a szeles esős idő nem minden napszakban fogadta kegyeibe a látogatókat, számosan voltak kíváncsiak, kicsik és nagyok, a profi rendezés nyújtotta programokra, kézműves bemutatókra és előadásokra. Nagyon sok gyerekes család is ellátogatott az eseményre, hiszen a kastély híres arról, hogy minőségi rendezvényeiken a legkisebbekre is mindig szeretettel gondol. De nem csak hazaiak, érdeklődő külföldi csoportok is bekapcsolódtak a történésekbe, járták a kirakodó asztalok kézműves szépségeit, vagy lelkesen fényképezkedtek Sissi alteregójával, a szépséges hosszú hajú kastélybeli császárnéval.

S végül néhány kiragadott példa arról, milyen lehetőségek adódtak a látogatók elvarázsolására az adott napon. A rengetek kézműves foglalkozás mellett volt virágkiállítás a tavasz frissessége jegyében, tojásfestés és kisállat simogató a húsvét apropóján. Láthattunk még társasjáték bemutatót, részt vehettünk egy speciális illattúrán az ibolya jegyében. A rendezők elhozták az ország legnagyobb kézműves körhintáját az extra élményeket kedvelőknek, és volt még egy megőrző is a férjek számára, ha játékos kedvű feleségeik egy kicsit az erősebb nem nélkül akartak elvegyülni a sokadalomban.

Köszönjük a szervezőknek ezt a nem mindennapi élményt, ígérjük, jövőre is ott leszünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here