Sissi császárné, királyi termeidbe jövőre is megyünk.

0
97

Avagy: úgy tűnt, ma is mindenki a kastélyba ment.

Csodálatos, bár kissé szeles, de ragyogóan napos reggelre ébredtek mindazok, akik a Húsvét hétfőjét a gödöllői Királyi Kastély színpompás programjainak kavalkádjában kívánták eltölteni.

Tegnap sem voltak kevesen, de ha a mai napon Sissi egy gombostűt szeretett volna elejteni valahol, egy kis túlzással az is elakadt volna valakin. Nem csak a belső termek, de a kinti díszudvar is zsúfolásig telve volt hazai és külföldi vendégekkel egyaránt. Program programot követett, kicsik és nagyok önfeledten szórakozhattak.

Ismét volt színpompás kirakodóvásár, a felállított nagyszínpadon néptáncosok toprák a talpalávalót. A kastély zöldellő parkjának szélén lévő Pálmaház kertészet bemutatta friss tavaszi növényeit, egyúttal rendhagyó kóstolót kaphattak a látogatók Sissi ibolyás ételkülönlegességeiből. A nézelődők vásárolhattak az udvaron felvonultatott kézműves termékekből, élvezhették a bódító tavaszi napfényt a parkban, és az érdeklődők a tojásfestést még ma is kipróbálhatták.

Ha ott lett volna Ferenc József is, elmondhatta volna: minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. Szívünkből szólt, mert Sissi, mi is úgy gondoljuk, hogy jövőre veled ugyanitt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here