Őrizetbe vették azt a nőt, aki szülés után magára hagyta gyermekét (video)

0
401

Őrizetbe vették azt a nőt, aki szülés után magára hagyta gyermekét Máriabesnyőn. A 28 éves nőt kihallgatták, emberölési kísérlettel gyanúsítják. A koraszülött kisfiú a környéken lakóknak köszönheti az életét. A helyiek szerint köztudott volt, hogy a nő várandós. A szülés után állítólag hazatért, rendbe szedte magát, majd a közeli templomnál próbált elbújni a rendőrök elől – közölte az M1 Híradója.

Döbbenten beszéltek a csecsemő anyjáról Máriabesnyőn. Csütörtökön egy nő ugyanis egy kerítés mellett szülte meg, és hagyta magára gyermekét. Egy olyan területen, ahol szinte csak kóbor állatok járnak.

Az újszülöttre a helyiek találtak rá. Két férfi először a vérnyomokat vette észre, majd meglátták a kisfiút is. Azonnal hívták a mentőket és a rendőrséget. A helyiek szerint a 28 éves nő szülés után először hazament, majd elhagyta a házát és a közeli templomnál próbált elbújni a rendőrök elől.

A fiatal nőt sokan ismerték. Azt utcában élők azt mondják, mindenki tudta, hogy várandós, de próbálta takarni, eltitkolni. A rendőrök néhány órán belül elfogták, péntek délelőtt pedig kihallgatták.

A nő ügyvédje szerint van enyhítő körülmény is. Ha a bíróság bűnösnek találja a nőt, akkor tettéért akár 20 év börtönt is kaphat. Letartóztatásáról szombaton döntenek.

Közben a helyi templomban a gyermekért imádkoztak. A csecsemő szerencsére jól van, inkubátorban fekszik az egyik fővárosi kórházban.

hirado.hu foto:origo.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here