Szerethető mesekönyv végzős bölcsiseknek, aktív ovisoknak.

Talán még emlékszel rá, hogy gyerekkorodban azok a mesék voltak mindig a legnagyszerűbbek és legizgalmasabbak melyeket szüleid nem a könyvből, hanem saját kútfőből merítve szőttek neked.  Így lett egy kicsit más Csipkerózsika története, Apukád szerint Hamupipőke cipellője Nutellába ragadt bele a lépcsőn, és Peter Pan-t- az Angry Birds-ök repítették magukkal Londonba egy makett kiállításra. Így született meg Kilincscica története is.

Ki ne ismerné Kilincscicát, rendes nevén Kilincsmacskát? Minden gyermek kabalái között rejtőzik egy, aki csak arra vár, hogy eljöjjön az éjszaka, amikor a kisgyermekek álomra hajtják a fejüket, ők elindulnak a nagyvilágba, ahol ezer kaland vár rájuk. Ilyen a mi főhősünk is, aki egy belvárosi lakásban várja elgémberedett lábakkal, mikor alszik el kisgazdája Dodika. Csendben fülel, vár…. és amikor már hallja a háziak mély szuszogását az ablakon keresztül távozva, vígan füttyentve hívja össze a ház és a környék cicáit, kutyáit, hogy aztán egész éjszaka tartó kalandokba keveredjenek. Legjobb barátja Mió és Wuff a házból, de szívesen barátkozik az éjszaka során életre kelt egyéb játékokkal is. Kalandjaiktól hangos a pesti utca, az ott lakók pedig nem érti miért olyan álmosak kedvenceik egész nap.

Ebben a könyvben Kilincscica, Mió és Wuff életében nagy változás történik. Óvodások lesznek. Hogyan veszik az első napok nehézségeit, apró trükkök ovisoknak és a bandázás csodálatos világa a Ligetben. Szerethető mesekönyv végzős bölcsiseknek, aktív ovisoknak.

Csodálatos történetek-csodálatos illusztrációval. Szabados Melinda és Aros Éva közös munkája végre a boltokban.

mockups-design.com / www.graficzny.com.pl

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here