Koronavírus, Bill Gates, Netflix, kínai új év. Összeesküvés elmélet?

0
1057

Egy video söpör végi a közösségihálón már közel 400000-en látták, mi összefoglalnánk amit láthatunk, és hallhatunk:

– 2019 októberben Bill Gates alapítványa csúcstalálkozót szervez a nemzetközi elit számára, ahol egy pandémiát (világjárványt) szimulálnak KORONAVÍRUSSAL alig pár hónappal a valódi járvány kitörése előtt…

– Gates alapítványa olyan intézményeket támogat, melyek koronavírussal kapcsolatos kutatásokat szabadalmaztatnak már 2015 óta…

– Gates kezében van az a biotech cég is, mely a napokban kezdi meg az oltóanyag kifejlesztését…

– a mostani járvány a vuhani nagybani piacról indul el, ami félórányi autóútra van Kína legmagasabb biztonsági fokozatú víruskutató laborjától, melyben Ebola, SARS és koronavírusokkal kísérleteznek….

– az állítólag állati eredetű vírus elejétől fogva terjed emberről-emberre…

– a Netflix 2020 január elején mutatja be új Pandémia sorozatát óriasjárványokról – és most kezdődik a kínai újév is, amikor tömegek kelnek útra és mennek mindenfelé, terjesztik a járványt Sok a véletlen. Túl sok. Forrás:youtube

Kína laboratóriumot épített a SARS és az Ebola tanulmányozására Wuhanban

– az amerikai biobiztonsági szakértők 2017-ben figyelmeztették, hogy egy vírus „kijuthat” a létesítményből, amely egy járvány kitörésének kulcsa lett.

 A wuhani nemzeti biobiztonsági laboratórium az egyetlen olyan laboratórium Kínában, amely olyan veszélyes kórokozók tanulmányozására szolgál, mint a SARS és az Ebola.

 

Január végéig egy SARS-szerű koronavírus több mint 800 embert fertőzött meg ott, legalább 10 másik országban terjedt el, és 25 ember ölte meg Wuhanot és a közeli tartományokat.

Kína 2017-ben Wuhanban a maximális biztonság érdekében tervezett öt-hét biolaboratórium közül az elsőt telepítette a legmagasabb kockázatú kórokozóknak, köztük az Ebola és a SARS vírusoknak.

– Valójában a SARS vírus többször is elmenekült egy pekingi laboratóriumból, a Nature cikk szerint.-

A Wuhan Nemzeti Biológiai Biztonsági Laboratórium körülbelül 20 mérföldre van a Huanan tenger gyümölcsei piacától, és néhányan azon tűnődtek, vajon a járvány epicentruma véletlenszerű-e, ám a tudományos közösség jelenleg úgy véli, hogy a vírus átalakult és az emberekre az állatok-emberek kapcsolatán keresztül terjedt át a piacon .
Forrás: Dailymail

A Bill és Melinda Gates Alapítvány 2019 végén együtt rendezett egy pandémiás gyakorlatot, amely egy globális koronavírus-kitörést szimulált.

Arra készülnek, hogy finanszírozzák azt a csoportot, amely a halálos vírus szabadalmának tulajdonosa, és az oltáson dolgoznak a válság megoldása érdekében.


2015. június 19-én az Egyesült Királyság kormányának által finanszírozott Pirbright Institute szabadalmi kérelmet nyújtott be az élő koronavírus számára, amelyet 2018. november 20-án hagytak jóvá.

Pontosabban, a Bill és Melinda Gates Alapítvány 189 232 dollárt adományozott a Pirbright Intézetnek egy 2013. évi támogatásban, amelynek célja „a jelenlegi ellenőrző eszközök és intézkedések (ideértve az oltóanyagokat is) megértésének és a hatékony felhasználásának javítása a kérődzők pestise és a száj- és körömfájás ellen, amelyek az fejlődő országokban széles körben elterjedt két, az állatokat érintő súlyos betegség.”

Ezután 2019 novemberében a Pirbright Intézet weboldala egy cikket tett közzé, amelyben a Bill & Melinda Gates Alapítvány az állatok és az emberek egészségét támogató Pirbright állattenyésztő antitest központ fejlesztését támogatja 5,5 millió USD összeggel.

“Az ambiciózus munkaprogram kiterjedt együttműködést eredményez több brit kutatószervezet között annak érdekében, hogy az állattenyésztésben és az immunológiában végzett kutatási eredményeket felhasználják az emberi egészség támogatására az „Egy egészség” program részeként ”- írta a Pirbright Intézet tavaly novemberben.

John Hammond professzor, a program vezető kutatója elmondta: „Az új technológia lehetőséget adott számunkra arra, hogy ezeket a részletes antiteseket felhasználjuk az oltások és terápiák következő generációjának előállításához, amely javítja az állatok egészségét és végül az emberi egészséget. ”

A Pirbright Intézet felveszi a koronavírus-szakértőt az állatállomány antitest-központjával való együttműködésre.

Ne feledje, hogy mindez a Wuhan koronavírus jelenlegi kitörése előtt történt.

forrás:infowars

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here