Kastélyunkban forgatták a Nemzet Szépe királynőjéről szóló promóciós kisfilmet

0
168

Elkészült az idei Nemzet Szépe első reklámfilmje, melyet a gödöllői királyi kastély impozáns falai között forgathattak. A szervezők elképzelését Kovács Áron televíziós műsorvezető segített megvalósítani, a szereplők között pedig fellelhető a szépségverseny két korábbi királynője, dr. Özer Nóra és Kis Gabriella is.

Akár a királyi család tagja is lehetne a Miss Nation győztese, ezt sugallja a szépségverseny csapata által megalkotott 26 másodperces promóvideó. A kisfilmben dr. Özer Nóra elegánsan, hivalkodás nélkül sétál be egy kávézóba, ahol a pincérek azt hiszik, nemesi vér folyik az ereiben.

A szervezők azt szerették volna, ha Miss Nation úgy jelenik meg a kávézóban, mint egy előkelőség, mire az egyik pincér félrelöki a társát, hogy ő szolgálhassa ki. A forgatás nagyon jó hangulatú volt, a lányok nagyon aranyosak és cukik voltak, a szépségkirálynős sztereotípiákból semmi nem köszönt vissza, egész nap huszárosan állták a sarat – mesélte Kovács Áron.

A rendező elmondta, itthon is ezzel hirdetik a versenyt, de külföldön is szabadon használhatják majd a terjesztők például a közösségi médiában. Továbbra is az a cél, hogy a jelentkező lányok megfeleljenek a természetesség kritériumainak, plasztikai műtéttel, tetoválással és piercinggel nem is lehet indulni. Igaz, ez egyre nehezebb feltétel, mert a mai világban már a 20-22 éves lányok is testmódosításokon esnek át. A képi anyag megálmodói ezt szeretnék megállítani, reméljük, sikerül.

forrás: http://www.kisalfold.hu

 

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here