„A főbb műsorokat a PestiTV készülő oldalán és a PestiSrácok.hu-n is vissza lehet majd nézni, röviddel az adás után” – írja a Pesti Srácok.

„Szeptember 14-én indul a PestiTV. A többek között a külföldi és magyar influenszerek világát, a nagyvárosi szellemi és egzisztenciális gerillaharcokat, a liberális agytekervények pokolszerű bugyrait és a normális fővárosi és vidéki Magyarország lázadását is bemutató, a PestiSrácok.hu oknyomozó, igazságkereső énjét továbbvivő csatorna egy teljesen egyedi koncepciót és világlátást hoz majd a hazai médiavilágba” – írja a Pesti Srácok.

Hozzáteszik: „a PestiTV az egész országban (és reméljük hamarosan a határon túl) a Digin kívül az összes nagy és a legtöbb kisebb szolgáltató alapcsomagjában hétfőtől elérhető lesz, de egy egyszerű, pár ezer forinttól kapható digitális antennával előfizetés nélkül is befogható (akár a szőrös szívű Digi előfizetőinek is). A főbb műsorokat a PestiTV készülő oldalán és a PestiSrácok.hu-n röviddel az adás után vissza lehet majd nézni.”

Forrás:PS
Foto:Facebook

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here