Az ma már nem számít sajnos újdonságnak, hogy a párok megcsalják egymást, szinte már divat a hűtlenség.

YourTango megírta, hogy a Commit-Tech azokon az aggódó és féltékeny embereken próbál meg segíteni egy nem mindennapi eszközzel, akik nem képesek megbízni párjukban. Megcsalás-detektor vagy pénisz-chip… a lényeg, hogy ez az eszköz figyelmezteti az érintetteket, ha éppen megcsalják őket!

Hogyan is működik ez a “dolog”? „Csak” egy chip a péniszbe vagy a vaginába, és máris nagyobb lesz a bizalom! Most nem viccelek: a bizonytalan nőknek csupán rá kell venniük a pasijukat arra, hogy a szerszámuk csúcsára helyezzék a chipet. Majd egy hasonló mikrochipet kell a lányoknak is felhelyezniük. Innentől jön a könnyű rész: már csak le kell tölteni a Commit-Tech nevezetű applikációt az okostelefonra. Nagyon egyszerű a működése, ha a pénisz egy olyan idegen lyukba téved, ami nem rendelkezik a megfelelő chippel – úgymond a párjával –, akkor a telefon jelez a partnernek. Hoppá, lebukott!

Úgy gondolom, ha valaki ennyire nem bízik a párjában, lehet az egész kapcsolat felesleges. Mindenestre a Commit-Tech gondoskodik az aggódó nőkről, ha nem bíznak a pasijukban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here