Következő gondolataimat magyar nőként a mohamedán vallásban és erkölcsi előírásokban fellelhető tanításokra alapozva írom, mindazoknak, akik Európában „multikulti” társadalmat szeretnének. A felsorolt tények egyszerűek, de mintha nem jutnának el az európai, elsősorban női honpolgárok ingerküszöbéig. De hátha most.

A muszlim házassági és együttélési szabályok szerint a férfiak egyedül feleségükkel élhetnek szexuális életet, tehát a házasság számukra ilyen szempontból létkérdés. Nagyon sok mohamedán országban azonban egy férfi csak akkor házasodhat, ha van állása, hogy nejét és utódait el tudja tartani. Ha nincs állás, nincs feleség, nincs szex. Az Európába megérkező fiatal férfiak többsége állástalan, de vallásos – tehát normális esetben húszas, akár harmincas éveikre is még szűz. Egy harminc éves szűz férfi szexuálisan frusztrált, ebből adódóan könnyen erőszakos, ahogy számos példa is bizonyítja. Az európai statisztikák szerint a „menekültek” többsége fiatal férfi. A fentiekkel összhangban a közeli jövőben Európában a szexuális erőszak bűntényének növekvő száma kódolva van.

A hithű mohamedán asszony elfedi testét, még haját is, sohasem viselkedik kihívóan, férjének és családjának él. Az európai nők számára jog és szokás szabadon élni, szabadon mozogni, dolgozni és az éghajlati szükségleteknek megfelelően öltözni. Ha nyáron harminc fokos meleg van, rövid ruha, szoknya, kisnadrág pólóval az utcán normális viselet. Ez a mohamedán férfi szemében kurválkodással él fel, ami büntetendő, ill. a szemükben a kurvaként elkönyvelt európai nő szabad szexuális préda. Tehát ha egy átlag európai nő a mi felfogásunk szerint normálisan öltözik és mozog az utcán, a köztereken, az a mohamedán férfiak szemében szabad préda – ha nem félnek az azonnali lebukástól. Vagyis innentől lassan Nyugat-Európában minden rövid ruhás nő mellé vagy rendőrt kell állítsanak, vagy a nők ne kerüljenek egyszerre csoportosan közlekedő migránsok szemei elé. A fentiekkel összhangban a közeli jövőben Európában a szexuális erőszak bűntényének növekvő száma kódolva van.

Magam részéről, nem óhajtom feladni sem az önálló munkám, sem a szabad öltözködési jogom, sem semmit, ami európai, és/vagy keresztény. Szabadon akarok élni, ahogy eddig is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here