Ganxsta Zolee édesapja ma hajnalban halt meg a Honvéd Kórházban március másodikán hajnali fél 5-kor. A hírt lánya Zita erősítette meg.

Zana József többször volt kórházban az elmúlt hónapokban

Zana József tavaly júniusban leesett a Dózsa György úti metrómegálló mozgólépcsőjén, 2019 júliusában pedig rohammentő vitte kórházba, mert egy baráti társaságban nagyon szédülni kezdett. Kiderült, agyérgörcse volt. Decemberben az otthonában lett rosszul, akkor is nagyon szédült: a konyhában szeretett volna inni egy pohár vizet, de elesett és beverte a fejét.

Lánya azt mesélte az acnews-nak, hogy a színész egy ideje nagyon rosszul volt, ezért ő néhány hónappal ezelőtt hazaköltözött, hogy mellette lehessen. Apja pár hete meg is változott, már nem viccelődött.

– Nemrég ismét rosszabbul lett, bevizesedtek a szervei. Az utolsó hetét a Honvéd Kórházban töltötte, és ma hajnalban mindkét veséje leállt. Fél 5-kor ment el. Természetesen értesítettem az édesanyámat, és a család többi tagját. A testvérem, Zoli borzasztóan fogadta, hiszen ő is nagyon szerette az édesapját. A búcsúztatóról még egyelőre nem tudok beszélni, friss ez az egész, nehéz ilyenkor bármit is mondani.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here