Manapság már nem újdonság, ha olyan párt látunk, ahol a férfi 10-15 évvel idősebb, mint párja. Ilyenkor jönnek a viccek a nyugdíjról és egyéb dolgokról. Az emberek még mindig nagyon gyakran csodálkoznak a nőkön, hogy miért kötik össze az életüket egy jóval idősebb férfival. De valljuk be az is megfordult már a fejünkben, hogy ezek a férfiak miért is kedvelik a sokkal fiatalabb nőket..

De nézzünk néhány “okot” erre a választásra!

Egyszerűen jobb a fiatalabb
Erőteljes energiája van az ifjúság bájának, hiszen valljuk be a korral a test sok változáson megy keresztül. És nem csak a külső változásokra gondolunk itt. Az ízületi fájdalom, alacsony energiaszint mind a szexuális élet “kárára” válhatnat. Az idősebb férfiakat vonzza a fiatalabb nők energiája (ami a szexuális életükre is kihat).

Kapuzárási pánik, életközépi válság
Azok akik bizonytalanok még önmagukkal szemben is, és nem tartják sokra amit eddig elértek, gyakran a fiatalabb nő megszerzése egyfajta visszaigazolást jelent a külvilág felé.

Kevesebb udvarlás, több szex
Az idősebb férfi korosztályában a nőket már nem lehet olyan könnyen “levenni a lábukról”, hiszen már ők is rendelkeznek élettapasztalattal és nem mellékesen elvárással. Ezzel szemben a fiatal nők elégedettek az olyan dolgokkal is, amik egy idősebb nő számára jelentéktelen lehet. Másik fő szempont, hogy a fiatalabb nők nagy része nem várja el az elköteleződést idősebb partnerétől (ami egy házas férfi számára tökéletes megoldás).

Nincs kontroll, nincs vita
Ha egy idősebb férfi fiatalabb nővel tart fent kapcsolatot, akkor nagyon gyakori, hogy a férfi a domináns. Ez ugyanakkor ritkább esetben mondható el akkor, ha az idősebb férfinak korabeli párja van. Ott már a számonkérés és ebből fakadóan a vita igen gyakori lehet. Így a fiatalabb nővel való viszony még az idősebb férfi egóját is erősítheti.

Izgalmas, lendületes szexuális élet
Egy idősebb férfi gyakran érez hiányt szexuális élete terén. Hiányzik a tűz, a kaland és az izgalom az életükből. Mindezt egy náluk jóval fiatalabb nőtől megkapják, hiszen ezek a nők általában tele vannak élettel, lelkesedéssel. Felforrósítják az idősebb férfiak vérét és szexuális életét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here