Kezdőlap ÉLET-STÍLUS ÁLLATVILÁG Autós szafari park nyílik Szadán

Autós szafari park nyílik Szadán

0
836

A koronavírus miatt nagyon nehéz helyzetbe került a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz. Bevételi forrás nélkül maradt a két társulat. Hatalmas költségeket jelent a két cirkusz közel 100 állatának eltartása, de mégsem kezdtek adománygyűjtő akciókba.

 

“Próbáljuk magunk megoldani ezt az egyedi kialakult helyzetet. Ifj. Richter József másban gondolkozott és ez most megvalósul. Május 1-jével megnyitjuk Magyarország első autós Safari Parkját Szadán, ami az igazgató úr régi nagy álma volt. 5 hektáros területen, közel 100 állat egy gyönyörű környezetben, ami valóban páratlan lehetőség.

Mindez megoldást nyújthat az állatok fenntartására és egy hatalmas élmény a nézőknek, hogy saját autójukkal a zsiráfok, elefántok, zebrák között haladhatnak.

Természetesen járványügyi szempontból is megfelelünk mindennek. Saját autóját nem hagyhatja el senki, így ezáltal nincs kapcsolat az emberek és a vendégek között sem. Ez a lehetőség a jelenlegi korlátozások betartása mellett biztosítja az emberek „kimozdulását” úgy, hogy egymást nem fertőzik, de ezzel mégis kicsit kiléphetnek a közösségi életbe, kontaktus nélkül. Az utóbbi napokban hatalmas munkában vagyunk és sok fejtörésen vagyunk túl, hogy mire megnyitjuk kapuinkat, minden a helyén legyen.”

Gyerek jegy 14 éves korig: 1500 Ft
Felnőtt: 2000 Ft

A Safari Parkot mindenki csak saját autójával veheti igénybe!

Részleteket és a jegyvásárlási lehetőséget megtaláljátok a Magyar Nemzeti Cirkusz honlapján.

foto:pixabay

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here