Amikor a svéd nem érti a magyart

0
133

A hét egyik elképesztő híre, hogy Annika Strandhäll szociális ügyekért felelős svéd miniszter a Twitter közösségi portálon a harmincas évek Németországához hasonlította a magyar családtámogatási rendszert. Érvelése szerint a magyar kormány úgy „erőlteti” a nőkre a gyermekeket, mint azt anno a rossz emlékű náci rendszer tette.

Drága Annika! Nem tudom, van-e gyermeked, de ha nincs is, azt biztosan érted, egy kicsiny ember megszületéséről elsősorban az édesanyja dönt. Senkibe sem lehet „beleerőltetni” egy gyermeket, lehet ellenben támogatni azt, hogy az utódok felnevelése, állami odafigyeléssel, minél zökkenőmentesebb legyen. Ha ebben bűnös a magyar kormány, akkor minden vétke ilyen legyen.

Nem értem, mi a baj azzal, hogy szeretjük a gyermekeket, szeretnénk, ha magyar honban minél több magyar kisfiú és kislány születne, a mi gyermekeink, a mi unokáink. Olyan nagy bűn az, ha magunknak a sajátunkat akarjuk? Teljesen megőrült már ez az európai nyugati világ?

Azt mondjátok Annika, te és mások, a bevándorlók „hatékonyabban” szülnének nekünk ide, bármit is jelentsen ez. Azt sulykoljátok, egyszerűbb színes csemetékkel benépesíteni a vén Európát. És nem, ne sivalkodj Annika, a bőr színe mindegy, a gyermek az mindenhol gyermek. De te mit tennél, ha választhatnál: megszülnéd a saját véred, vagy örökbe fogadnád valaki másét? Fölnevelnéd szüleid unokáit, vagy egy másik földrész idegen gyermekét? Te mit tennél? Álszent vagy, ha nem a saját gyermeked akarod. Álszent, és hazug.

Végezetül mindig van egy jó tanács annak, aki másik világrész nehéz sorsú embereit szeretné segíteni, különös tekintettel azon földrész gyermekeire. Adassék meg a lehetőség minden gyermeknek, hogy saját hazájában szülessen meg és nevelkedjen fel. Afrikainak Afrikában, ázsiainak Ázsiában, mindenkinek ott, ahová természeténél fogva tartozik. Ne a bajt hozzuk ide, hanem a segítséget vigyük oda. Mert hidd el Annika, mindenki akkor jár a legjobban. Te is.

Maradok tisztelettel: egy hülledező magyar anyuka, aki magyar unokákat remél, és ezért dolgozik.

P.s.: Minden gyermek feltétlen szeretetre méltó. De a legfontosabb MINDIG a MI gyermekünk.

képalap: pesticracok.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here