A nők azt hiszik, hogy nekünk, férfiaknak a tökéletes nő kell, vagyis: a nő legyen szép, csinos, a jelleme pedig kifogásolhatatlan és nagyszerű egyben. Nyilvánvaló, hogy fontos a külső és a belső összjátéka, de ez nem azt jelenti, hogy csak ez számít igazán. Először is változtassunk a nézőpontunkon. Mi az, ami a férfinak igazán számít, és mi az, amire büszke az életében? Ha ebből indulunk ki, rögtön tudni fogjuk, hogy mit talál fontosnak a férfi egy nőben. Íme!

1#Vélemény és tanács
Minden férfinak fontos, hogy felnézzenek rá. Éppen ezért a macsó férfiak különösen szeretik azokat a nőket, akik kikérik az ő tanácsukat és véleményüket. Ezzel a nő kinyilvánítja azt, hogy megbízik a férfiban, és fontos számára az erősebbik nem nézőpontja, életszemlélete. A nő legyen érdeklődő, s az sem baj, ha néha a saját életével kapcsolatban bizonytalanodik el, mert a férfi ekkor, mint egy hős, rögtön a nő segítségére siet.

2#A hobbi
Ha egy nő érdeklődni kezd a férfi kedvenc időtöltése iránt, azzal csakis pluszpontokat szerezhet. A férfinak ugyanis rendkívül fontos, hogy a nő ne csak magáról és a karrierjéről áradozzon szüntelen. Egy jó kapcsolat alapja az, ha megosszuk egymással a gondolatainkat, és ha érdeklődünk a másik hobbija iránt. Ezt már csak azt tetézi igazán, ha kipróbáljuk egyszer ugyanazt a hobbit, amit kedvesünk is szeret – természetesen csak abban az esetben, ha ezt ő is ugyanolyan kiváló ötletnek találja.

3#Állj bele a konfliktushelyzetbe!
Nagyon sokan félnek attól, ha veszekedésre, nézeteltérésre kerül sor már a kapcsolat elején, az ismerkedés során. Ilyenkor a nők a legtöbbször visszatartják a véleményüket, pedig igenis fontos, hogy a férfi megtudja, hogy hányadán állnak. Ahelyett, hogy udvariasan és csendben üldögélnénk, ne féljünk kiállni magunkért vagy az igazunkért, csak azért, mert egy másik nézőpontot képviselünk. Még az is lehet, hogy érvelésünkkel meggyőzzük a másik felet, a konfliktus egy eredményes vitává válik, melynek a végén a férfit és a nőt is az elégedettség érzése tölti el.

4#Légy önmagad!
Egyik férfi sem szereti, ha megjátszod magad. Előbb vagy utóbb úgyis kiderül, hogy milyen vagy igazából. Féltékeny típus vagy? Vallj színt! Nem szereted, ha áltatnak és becsapnak? Játssz te is tiszta lapokkal! Továbbá: ne mondj rögtön mindenre igent, csak mert úgy gondolod az első néhány nap után, hogy találkoztál a nagy Ő-vel. Hagyd, hogy a férfi megküzdjön érted – elvégre minden férfi szeret daliás hercegként viselkedni.

5#Szeresd mindenek felett!
A férfi az férfi: máshogy gondolkozik, érez és tesz. Az az egy viszont biztos, hogy az erősebbik nemnek is éppúgy szüksége van a szeretetre, mint a gyengébbiknek. S ha a nő megadja neki a feltétel nélküli szeretetet, gondoskodást, és elfogadja őt minden apró-cseprő hibájával együtt, akkor a férfi garantáltan a tenyerén hordozza majd a nőt, egészen élete végéig.

ujno

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here