9 ok, amiért az intelligens nők nehezen találnak párt maguknak

0
132

Számos oka lehet annak, hogy egy okos nő sokáig keresi az igazit, mert nem is feltétlenül van szüksége rá.

Miért van ennyi gyönyörű és intelligens szingli nő? Esetleg te is közéjük tartozol? Több oka is lehet annak, miért nem találod meg a neked való társat, meglepő módon pont a magas intelligenciád miatt. Ez egy nagyon jó tulajdonság, de a párkeresést megnehezítheti.

A Yale Egyetem kutatói ezt a problémát vizsgálták, és arra jutottak, hogy mivel kevesebb férfi, mint nő megy egyetemre, illetve főiskolára,

a tanult nők többségben vannak, ők viszont nehezen találnak hozzájuk hasonló párt maguknak. Ez egy intellektuális szakadékot képez a férfiak és a nők között.

Egy másik kutatás szerint az a gond, hogy a férfiak kevésbé érzik magukat férfinak, ha egy nála okosabb nővel van, ezért nem is kezdenek ki velük.

Az I Heart Intelligence oldal 9 okot sorolt fel, amelyek közrejátszhatnak abban, hogy az intelligens nők sokáig szinglik maradnak:

1. Nem kezdenek ki a nem megfelelő férfiakkal.

Egy okos nő nem kezd kapcsolatot valakivel, akiről azt gondolja, hogy nem való hozzá. Véget tud vetni egy egészségtelen románcnak, de igazából bele se megy ilyenekbe. Még azelőtt felmutatja a piros lapot, hogy túl közel kerülne Mr. Nem megfelelőhöz.

2. Nem játszanak fölösleges játékokat.

Az okos nők nem szeretnek játszani az emberekkel. Nem küldözgetnek meztelen képeket magukról és nem hazudoznak. Jobban szeretik az értelmes beszélgetéseket és az izgalmas flörtölést. Egy elbűvölő férfit akarnak, aki megérdemli az idejüket és az érzelmeiket.

3. A komoly elköteleződés nem nekik való.

Az intelligens nők nagyon válogatósak, ha párkeresésről van szó. Nekik nem csak egy ágymelegítő kell. De ha találnak is egy férfit, lehet, hogy úgy döntenek, még nincs itt az ideje egy komoly kapcsolatnak. További probléma, hogy az okos nők inkább a karriert választják a család helyett.

4. Tökéletesen jól érzik magukat egyedül is.

Az intelligens nők szeretik a magányt. Hiába érzik a nők kényelmesebbnek az életüket, ha van egy férfi mellettük, az okosabbak jobban kedvelik az egyedüllétet, amíg nem talál magának egy hozzá való társat. Tud gondoskodni magáról és nincs szüksége egy férfira, hogy teljes legyen az élete.

5. Szükségük van egy kis egyedüllétre.

Egy bizonyos ponton az okos nők belefáradhatnak a befuccsolt randikba, ilyenkor pedig inkább az egyedüllétet választják. Bezárkóznak magukba, és jó ideig nem is akarnak férfiakkal találkozni.

6. Elérhetetlennek tűnnek.

Néhányan jégszívűeknek és zárkózottaknak tartják az intelligens nőket, pedig csak egyszerűen azért nincs párjuk, mert nem érnek rá olyanokkal foglalkozni, akik nem ütik meg a szintjüket. Tudják, hogy úgysem tudnak megváltoztatni senkit, ezért nem is pazarolják az idejüket ilyen férfiakra.

7. Nem érdeklik őket az előítéletek.

Az intelligens nők egyik kiemelkedő tulajdonsága a függetlenségük. Sosem kezdenének bele egy kapcsolatba vagy házasodnának meg azért, mert a társadalom elképzelése szerint egy nőnek férj és gyerekek kellenek. Az okos nők csak olyan férfiakkal randiznak, akiket kedvelnek. Nem érdeklik őket a férjjelöltek, akiket az anyjuk nézett ki nekik.

8. Mr. Tökéletest keresik.

Az okos nők tisztában vannak a jó tulajdonságaikkal és azzal, hogy az átlagnál jobbak. Ezért a jövendőbeli párjuktól is ezt várják. Bókokkal és ajándékokkal nem lehet lekenyerezni őket, ennél többre van szükség a meghódításukhoz. A legfontosabb pedig, hogy olyan férfit keresnek, akik legalább hasonlóan intelligensek, mint ők.

9. Zsúfolt életük van.

Az intelligens nők nagyon elfoglaltak a saját életükkel. Karrier, barátok, hobbik – nem mindig van idejük a randikra. Ahogy már említettük is, jól érzik magukat egyedül is, nincs szükségük egy férfira ahhoz, hogy teljes legyen az életük.

A párkeresés egyébként senkinek sem egyszerű, de ha kicsit okosabb vagy az átlagnál, még nehezebb megtalálni az igazit.

szeretlekmagyarorszag

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here