6 program, amit bevethetsz apák napján

0
72
Elég szerszámosládát kapott, most inkább élményt ajándékozz neki!

 

Ha édesanyádnak, a barátnődnek vagy a szerelmednek kell ajándékot találni, valószínűleg egyből sorolod a rengeteg ötletet, azonban az apukák megajándékozása mindig komoly kihívást jelent. Őket nem lehet lenyűgözni egy szép ékszerrel vagy virágokkal, inkább valami praktikusra vágynak, amit – valljuk be – a legtöbb esetben gyakorlatilag lehetetlen beszerezni. Éppen ezért célszerű tárgyak helyett élményekben gondolkodni. Ha egy közös programra invitálod, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek, és évek múlva is ezt a születésnapját emlegeti majd.

Íme 6 dolog, amivel biztosan leveszed őt a lábáról!

1. Kalandpark

Az ország több pontján is találhatóak kalandparkok, melyekben különböző nehézségi szintű pályákon kell áthaladni kötelek, csúszkák, létrák segítségével. Amennyiben apukád rajong Indiana Jones-ért, és a sportot sem veti meg, imádni fogja ezt a programot, ráadásul végre egy remek lehetőség, hogy bebizonyítsa, még mindig nagyon fitt!

2. Sörfőzde

Mégis melyik férfi ne szeretné a sört? Ha édesapád is imádja a keserű italokat, de ráunt a boltok kínálatára, itt az idő, hogy valami igazán különlegeset kóstoltass vele. A sörfőzdékben ráadásul végigkövethetitek, hogyan készülnek az italok – néhány helyen még azt is megengedik, hogy ti is kipróbáljátok a gépeket – , végül pedig jön a legjobb rész, amikor megkóstolhatjátok a szuper különleges alapanyagokból készült kézműves finomságot!

3. Mozi

Ha valami egyszerűbb, könnyebben megszervezhető délutáni programra vágysz, a mozival biztos nem nyúlsz mellé. Válassz egy jó vígjátékot vagy egy izgalmas krimit, majd miután együtt végigizgultátok a főhős kalandjait, meg is vitathatjátok a konklúziót.

4. Sárkányrepülés

Amennyiben édesapád szereti az extrém sportokat, és nem ijed meg a magasságtól sem, biztos, hogy életreszóló élményt jelent majd neki a sárkányrepülés. Az ejtőernyő elsőre talán nagy falat lenne – persze a bátrabbaknak azt is előszeretettel ajánljuk – a siklóernyőnél egy tapasztalt pilóta segítségével szemlélhetitek meg madártávlatból a tájat.

5. Szörf-, kajak-, kenutúra

Ahogy a sárkányrepülőzést, úgy ezeket a sportágakat is a sportosabb, bevállalósabb apukáknak javasoljuk. Elviheted őt egy egy napos, gyorstalpaló szörf tanfolyamra, vagy akár egy többnapos kenutúrára is, ez a hatalmas, izgalmakkal teli kaland garantáltan új szintre emeli a kapcsolatotokat.

6. Meccsnézés

Ha édesapád inkább a sport passzív művelője, ellenben előszerettel szurkol kedvenc csapatának a tv előtt, biztosan hálás lesz, ha elviszed őt egy hatalmas stadionos futball mérkőzésre. Ott aztán kedvére kiabálhat a játékosoknak, és még édesanyád sem szól rá a hangzavar miatt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here