Ha már egyszer rákényszerültünk a modern technológiák alkalmazásának kiterjesztésére az oktatásban, miért ne csináljuk teljes erőbedobással? Ez járhatott az Alza online áruház vezetőinek fejében, amikor bevezették 3D nyomtatókra vonatkozó kölcsönprogramjukat az iskolák számára. Az Alza térítésmentesen bocsát 3D nyomtatókat iskolák rendelkezésére egy fél évre. Az iskoláknak annyi a dolguk, hogy jelentkezniük kell a programra.

Az Alza szeretne lehetőséget biztosítani a diákoknak és a tanároknak a modern technológia megismerésére: a programba jelentkező intézmények számára egy Creality Ender 3 nyomtatót bocsát rendelkezésre 6 hónapos időtartamra. Emellett kedvezményekkel támogatja az oktatási intézményeket a távoktatáshoz szükséges eszközök beszerzéséhez.

 

Az Alza tavaly indította el kölcsönprogramját a Cseh Köztársaságban, most pedig Magyarországon is bevezeti. A 3D nyomtatókkal a vállalat szeretne támogatást nyújtani az iskoláknak a modern technológia integrálásának támogatásával.. A programra általános és középiskolák jelentkezhetnek. A jelentkezés egyedüli feltétele egy előzetes regisztráció az önkormányzatok és közintézmények számára.

“A 3D nyomtatók hamarosan széleskörűen terjedhetnek el az oktatásban. Pontosan ezért szeretnénk megadni az iskoláknak a lehetőséget, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassák a legújabb eszközöket. Ezeket a nyomtatókat nemcsak a műszaki és informatikai tantárgyaknál lehet hasznosítani, hanem a művészeti tárgyak esetében is, ahol a pedagógusok kinyomtathatják az egyes modelleket és a tanítási eszközöket, amelyekre egyébként korábban nem nyílt lehetőségük.” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu vezetője. Azoknak, akiket érdekel a kölcsönzési lehetőség, csupán annyi a teendőjük, hogy írnak egy kérelmet az org@alza.hu e-mail címre és megrendelik a Creality Ender 3 nyomtatót. A 6 hónapos tesztidőszak leteltével egyszerűen visszaadják, de akár kedvezményes áron meg is vásárolhatják a készüléket..

Az Alza készen áll arra, hogy segítse az iskolákat a digitalizálásban. Az idei év tavaszán a cég is tapasztalta a megnövekedett igényt a távoktatáshoz szükséges informatikai felszerelésekre:, számítógépekre, laptopokra, monitorokra, fejhallgatókra, webkamerákra és még sorolhatnánk. Ezért az új iskolaév kezdete előtt az e-shop kibővítette az elektronikai eszközök és kiegészítők raktárkészletét, hogy rugalmasan teljesíthesse az oktatási intézmények és háztartások igényeit. Emellett előnyös vásárlási feltételekkel, kedvező árakkal, a hét minden napján aktív ügyfélszolgálattal, a termékek kipróbálásának lehetőségével és számos fizetési opcióval várja az oktatási intézményeket, utóbbi magában foglalja a meghosszabbított teljesítési határidejű számlákat is, amelyeket az Alza az intézmények az aktuális igényeihez igazít.

 

További információért látogassa meg: https://www.alza.hu/3d-nyomtato-kolcsonadasa

 Az Alza bemutatása

Az Alza piacvezető és trendteremtő e-kereskedelmi cég, amit nemcsak a 2019-ben elért rekordmértékű 29,3 milliárd cseh koronás nettó forgalma bizonyít, hanem számos újítása is az online kereskedelem területén (egyedülálló önkiszolgáló „A jövő boltja” üzletek, saját AlzaExpres futárszolgálat, kriptovalutával történő fizetés és értékesítés a BTC és LTC fizető automatákban, elektromos autók és naperőművek online kínálata, újrahasznosítható REPETEBOX-ok tesztelése, egyedi szolgáltatások, mint az Egyharmad, Próbaidő, AlzaNEO, kurzus a Prágai Közgazdasági Egyetemen, AlzaPower és AlzaEco saját márkás termékek, terjeszkedés Magyarországra, Ausztriába és további országokba). Az Alza üzletei hétvégeken is nyitva tartanak, illetve folyamatos a termékek kiszállítása is. Az ügyfelek az önkiszolgáló AlzaBox átvevő pontok széles körű hálózatából vehetik át megrendeléseiket. A cég Alza Premium hűségprogramot is kínál vevőinek. Az Alza számos díjban részesült Csehországban – például A legmegbízhatóbb márka, Kristály nagyító, az Év MasterCard kereskedője és továbbiak. A vállalatot felelős magatartás jellemzi, tavaly 80 nonprofit szervezetet támogatott és elindította egyedi Souhvězdí pomoci és Alza Kuckó nevű CSR platformját. Az Alza legfontosabb eredményeiről itt tájékozódhat.

foto:alza.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here