Mi várható a Föld Disznó évében?

A kínai újév 2019. február 5-én, kedden kezdődik és 2020. január 24-én ér véget. A 2019-es Föld Disznó éve közvetlenül a Föld Kutya éve után (2018) és a fém patkány éve (2020) előtt lesz! A disznó foglalja el az utolsó (12.) pozíciót a kínai horoszkópban. Disznó évében születtél, ha az alábbi években láttad meg a napvilágot: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

A kínai zodiákus szerinti Föld Disznó 2019-re szerencsét és boldogságot ígér. Jó pénzkereseti lehetőség, szuper befektetések várnak. De a Disznó nemcsak az anyagiakban segít, hanem a boldogság és szeretet is körülvesz majd.

Mi vár rád a kínai zodiákus jegyed szerint?

? Patkány – A boldogság és boldogulás éve!
? Bivaly – Jó év jön a számára. Jó lehetőség vár rád a pénzkeresés terén.
? Tigris – Erős és független állatövi jegy, akinek ebben az évben meg kell tanulnia, hogyan kell másokkal bánnia!
? Nyúl – Kiváló év vár rád! Ha a szokásosnál kevésbé óvatosan, könnyedén közelítesz másokhoz, új barátokkal találkozhatsz.
? Sárkány – Számodra a Disznó éve a nyugalom és az újraértékelés éve lesz.
? Kígyó – Ebben az évben meg kell harcolnod mindenért, és meggyőzőnek kell lenned.
? Ló – A 2019-es Disznó éve kedvezőbb lesz, mint a 2018-as Kutya éve.
? Kecske – A 2019-es év szuper lesz, amikor minden ambíciója teljesül.
? Majom – A szerencse befolyása alatt leszel ebben az évben.
? Kakas – Ebben az évben meg kell figyelned a másokkal való kapcsolatod minőségét, ha sikeres akarsz lenni.
? Kutya – Ebben az évben csak a saját erőfeszítéseid határozzák meg a sikered.
? Disznó – A 2019-es év a tiéd, ugye? Keresd meg a prioritásaidat, majd kezdj el dolgozni érte: meglátod, a siker nem marad el!

Karrier

A Patkány, a Bivaly, a Nyúl és a Kecske szülött számára tökéletes időszak következik szakmai szempontból. Teljes energiával és erőbedobással teszi bele magát, és ösztönzést kap arra, hogy kihasználja az adódó lehetőségeket.

Erőfeszítéseit 2019. júliusa és októbere között koronázza siker. Az ősz elején 2019 végéig keményebben kell dolgoznia, és részt kell vennie a csapatmunkában.

A Feng Shui szakemberek azt javasolják, hogy a kínai érméket helyezz el azokra a helyekre, ahol a számláidat, bevételeidet, szerződéseidet őrzöd, illetve a házzal kapcsolatos jogi papírjaid – hogy vonzzák a pénzt és a jólétet számodra!

A Tigris, a Ló, a Majom és a Disznó jegy szülöttei számára a szakmai életben a február vége – március lesz a csúcs, aztán sok munka és kevés siker vár rájuk, pedig végkimerülésig dolgoznak. Azonban 2019 októberétől novemberig ezen jegyek szülöttei képesek lesznek elérni céljaikat.

Egészség

A Patkány, a Bivaly, a Kutya és a Majom szülöttei számára a 2019-es évben fontos az idegesség “legyőzése”. Nem engedhetik meg a stresszt és az álmatlanságot.

A Feng Shui szerint a stressz és az álmatlanság ellen nagyon jól alkalmazható, hogy a ház nyugati sarkában elhelyezünk egy Feng Shui Teknőst. Annak érdekében, hogy fenntartsák egyensúlyukat, fontos a rendszeres sport gyakorlása is!

A Tigris, a Kakas, a Ló és a Nyúl irigylésre méltó energiát hordoz magában 2019-ben. Mindazonáltal ezeknek csillagjegyeknek tisztában kell lenniük az erejük végességével is! Figyeljenek oda a táplálkozásra, és sportoljanak eleget, hogy megtartsák az egyensúlyt.

Ha bambuszt helyezel el a ház nyugati részében, akkor pozitív energiákat, harmóniát és jólétet fogsz tapasztalni.

Szerelem

A szerelemben boldogság vár a Patkány, a Disznó, a Nyúl és a Kutya jegy szülötteire. Akik házasságban élnek, szeretetteljes és szenvedélyes légkörben lehet részük.

Az egyedülállók számára a 2019-es év kedvezőnek tűnik: különleges találkozók várnak rájuk.

A kapcsolatban élő Patkány, Disznó, Nyúl és Kutya számára a Feng Shui szakértők azt javasolják, hogy helyezzenek el mandarin kacsapárt az éjjeliszekrényükre. A mandarin kacsapár a romantika, az odaadás, a szeretet és a partner lojalitását jelképezi.

A szerelemben a 2019-es év első trimesztere nagyon kedvező lesz a Tigris, a Bivaly, a Majom, a Kígyó számára. A Kutyák a 2018-as év vége felé elveszthetik bizalmukat a partnerükben, de ez a bizalom és szeretet 2019-ben helyreáll.

A szerencse kegyeltjei

A Ló, a Bivaly, a Sárkány és a Disznó szülöttek a kínai állatövi jegyek közül a legszerencsésebbeknek számítanak: a hosszú élet és jó egészség képviselői. Ez az erős és jó fizikai állapot biztosítja a csodálatos 2019 évet a szerelemben és a karrierben.

A tökéletes Feng Shui talizmán azok számára, akik ezekhez a csillagjegyekhez tartoznak, egy aranyszínű malac – amely a gazdagságot és jólétet vonzza.

A Kígyó, a Patkány, a Bivaly és a Nyúl szülöttei személyes és szakmai életük javítására a Repülő Csillagot használhatják, amely szerencsét hoz a szerelemben és házasságban.

Az egyedülállók új társat vonzhatnak be, vagy javíthatnak meglévő kapcsolataikon. Ehhez a Kígyó, a Patkány, a Bivaly és a Nyúl számára egy Szerencsebuddha, Boldogság Buddha adhat erőt.

A Majom, a Kakas, a Kecske és a Tigris szülöttei az idei év során különleges ajánlatokat kaphat, és magasabb béreket. Emellett jó üzleti lehetőségeket is kínál az év a Patkányok számára. Mindaddig, amíg diplomatikusan végzik tevékenységüket, ezen állatövi jegyek jó évet tudhatnak magukénak szerelmi téren is.

Ha a fenti jegyeknek egészségügyi problémái támadnának, a Feng shui teknős elhelyezését javasolja.

Szerencseszimbólumok

A Disznó év

szerencseszámai: 4, 6, 8

szerencseszínei: sárga, szürke, barna, arany

szerencsés napok: a kínai naptár 2., 7., 10., 11. napja

szerencsés irány: délkelet, északkelet

szöveg forrása: thechineesezodiac.org

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here