10 CSALHATATLAN JELE ANNAK, HOGY IGAZÁN SZERELMESEK VAGYTOK

Mondják, a szerelmet nem látni, hanem érezni kell. Még is vannak olyanok, akik tapintható, valóságos jeleit keresik annak, hogy párjuk igazán szerelmes beléjük. Álljon itt egy lista néhány ilyen csalhatatlan helyzetről, vagy gesztusról, minden hősszerelmes okulására.

0
441
  • Belekóstolhattok egymás ételébe

Sokan kifejezetten taszítónak találhatják, ha bárki beleeszik az ételükbe étkezéskor. Nem így a szerelmesek. Ki ne találkozott volna már, ha egy elsöprő szerelmet élt át, azzal a helyzettel, amikor evés közben késztetést érzett arra, adjon egy falatot kedvesének, vagy lopjon tőle valamit a tányérjáról. Ez olyan meghitt, olyan kedves – gondolhatjuk. Na és persze ebből az is következik, ha morcos lesz a másik egy ilyen helyzetben, eltöprenghetünk, nincs-e valami gond a kapcsolatunkban.

  • Édes hangüzenetek elválás után

Csak most ment el, de már hiányzik. Ha hangüzenetet küldesz a másik mobiljára, akkor jelzed, mindig és most is mennyire hiányzik – mert szereted. Mindegy mit mondasz, de neki mondod és őérte lángolsz. Ha ilyen üzenetet kapsz valami édes kis semmiséggel, biztos lehetsz benne, a másik is oda van érted.

  • Belenézhetsz a mobiljába

Az én házam, az én telefonom, az én váram. Normális esetben persze ez így van, a mobilunk előlépett valamiféle különleges intim zónává a mai világban, bármit is csinálunk online. Na de ha nincs titkunk a másik előtt, és ezt szeretnénk kimutatni is, nem zavar, ha szerelmünk szabadon rápillanthat arra, éppen mivel töltjük az időt online. Na és ha valami ostoba kis szórakozás? Ha jól megértjük egymást, a butaságon együtt nevetünk, a szomorúságon együtt sírunk – online is.

  • Szerelmes üzenetek szerteszét a lakásban

Kinyitom a hűtőt, keresem a szendvicsem – és ott van szépen elcsomagolva, rajta egy kis üzenet: „Szeretettel neked”. Elment a kedves, ma egyedül alszom, készülődök a lefekvéshez, és ott a párnámon a kis darab papír: „Máris hiányzol, ugye én is neked? „ – Számtalan kedves szó, számtalan lehetőség a másik megszólítására akkor is, ha nincs velünk. Írtam neki, mert szeretem, Mert ez is a szerelem.

  • Együtt változtattok a rossz szokásaitokon.

Sokszor egyedül nehéz, együtt sokkal könnyebb változtatni olyan rossz szokásainkon, aminek a letételére csak egy kis plusz akarat, együtt érző segítség kell. Túlsúlyosak vagytok? – fogyózzatok együtt. Ha szeretlek, és te nem eheted meg a csokit, én is lemondok rólad.

  • Új dologba fognál az életben, és ő feltétel nélkül támogat ebben

Nem mindig tűnhet logikusnak, ha a másik valami radikális lépést szeretne tenni, új életet szeretne kezdeni, mondjuk a munkájában. Jó az a régi, bevált, bejáratott – gondolhatnánk. De ha igazán szeretünk valakit, kérés nélkül is támogatjuk, ha új munkába fogna, új hobbit találna magának, új helyeket fedezne fel. Együtt az élmények sokkal emlékezetesebbek, ha kudarc érne, a másik ebben is segít. melletted van, támogat, csak mert szeret.

  • Büszke rá, ha veled lehet

…… mert szeret. Érezni, ha melletted lépdel, hogy élvezi minden percét annak, ha együtt vagytok. Közös képek készülnek, mindenhol csak veled.  Mosollyal tekint rád, nevet a szeme. Mert büszke rád, nem csak úgy egyszerűen szeret.

  • Nincsenek elhallgatott problémák, ki nem mondott szavak

Őszinteség, bizalom, szeretet – kéz a kézben járnak. Senki sem tökéletes, abban is megláthatjuk a javítani valót, akit feltétlenül szeretünk. Ha beszélünk erről, segíteni akarunk. Ha nem fogadja el a tanácsunk, legalább megpróbáltuk. De mindig mindent megbeszélünk, semmi sem tabu.

  • Bajban a legerősebb a szerelem

Az élet nem csak örömöt, de bánatot, gondot, veszedelmet is mér, ugyan csak két kézzel. Aki igazán szeret, az legfőképpen a bajban van melletted. Betegségben, bánatban – elhatározás szerint mindhalálig. Mert tettekben ismerszik meg az igazi szerelem.

  • Imádod megérinteni

Imádja az illatod, a bőröd, mindent, ami a tested. Hozzád ér, ha csak lehet, kapsz egy puszit, azért, mert mindkettőtöknek jól esik – az érintés néha intimebb lehet, mint bármely egyéb testi kapcsolat. Csak úgy egyszerűen fizikailag is érezni akar – mert igazán szeret.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here